My Golf Balls       Telenet Center

 
 

JFK Telenet Home

Telenet Center JFK Computers Systems Veurne en Gistel

Telenet wenst het dagelijks leven van zijn klanten te verrijken met producten en diensten die een grote technologische performantie koppelen aan een hoge amusementswaarde.

Telenet heeft zichzelf tot doel gesteld om voor al zijn klanten, zowel particuliere als professionele, en andere doelgroepen een eerlijke en betrouwbare partner te zijn, gedreven door een groot kwaliteitsbesef en gefocust op de hoogste klantentevredenheid.

Telenet wil zijn doelstellingen waarmaken dankzij de inzet en de motivatie van een waardevolle groep geïnspireerde medewerkers, die de mogelijkheid krijgen om hun professionele kwaliteiten verder te ontwikkelen.

www.telenet.be

Telenet is de grootste leverancier van kabeldiensten in België.

Telenet spitst zich toe op het leveren van breedband, vaste en mobiele telefoniediensten en kabeltelevisie, aan gebruikers in Vlaanderen en Brussel. Onder de merknaam Telenet Solutions levert Telenet professionele communicatiediensten aan bedrijven in België en Luxemburg.

Telenet streeft ernaar om als dienstverlener een leidende rol te spelen op het kruispunt van televisie, internet en telefonie.

Telenet wil dankzij innovatieve en toegankelijke netwerken bijdragen tot een positieve maatschappelijke ontwikkeling van mensen en bedrijven. Vandaag en morgen.

Computerwinkel | Veurne Gistel Koksijde Nieuwpoort

 

  
  

Helpdesk

Hulp op afstand

Volg ons

Facebook icon   
Twitter icon   

Gepersonaliseerde golfballen

My Golf Balls